Coronabesmetting UPDATE 23 mei! - tweede week op rij geen geregistreerde  besmetting in Hoeilaart | Hoeilander.be

Met de realisatie van een aantal belangrijke bouwwerken zoals het GC Felix Sohie, ons vernieuwde gemeenteplein en de Sport- en Jeugdsite hebben wij een aantal belangrijke verkiezingsbeloftes ingelost.

Vanaf nu slaan we resoluut de weg in om ons in de nabije toekomst vooral bezig te houden met de levensomstandigheden van de Hoeilander die van deze infrastructuurwerken gebruik kan maken.

Meer en meer hebben jongeren het moeilijk om een gepaste woning te vinden in Hoeilaart. Het gemeentebestuur neemt haar verant- woordelijkheid en heeft al een aantal gepaste beslissingen genomen.

Onze gemeente is meer dan springlevend met een sterk aangroeiende jeugd. Ons nieuw kinderdagverblijf ’t Druifje en de volledige vernieuwde sport- en jeugdsite Koldam zijn dus zeer relevante projecten. Bovendien krijgen we binnenkort er nog een middelbare school bij, wat geweldig is voor al die bijkomende jonge energie.

De veiligheid op de weg is ook één van onze hoge prioriteiten. Daarom wordt de inrichting van bepaalde straten in de schoolomgeving aangepakt. Ook andere hoofdstraten zullen verbeterd worden.

Beste lezer, wij doen aan politiek voor de Hoeilanders van vandaag maar ook voor de komende generaties. De Hoeilanders verdienen dit, want stilstaan is achteruitgaan!

Julie Delwick & John Kumps

Categorieën: Nieuws