John Kumps is met 95% herverkozen tot voorzitter. Dat is geen verrassing want dankzij een sterke teamgeest die hij kon bewerkstelligen, groeide Open Vld van 8 naar 12 zetels in de gemeenteraad. “Ik blijf met veel enthousiasme mijn schouders zetten onder deze ploeg” vertelt John Kumps.

Op zaterdag 8 oktober hebben de liberalen hun stem uitgebracht voor een nieuwe voorzitter, een nieuw bestuur en hun afgevaardigden naar de regio. Dat ging naar goede gewoonte door in Zaal De Eekhoorn.

John Kumps begint daarmee aan zijn derde termijn als voorzitter. Onder zijn leiding behaalde Open Vld een volstrekte meerderheid in de gemeenteraad. Hij is vastberaden om verder te werken aan deze sterke en talentvolle ploeg met mannen, vrouwen, jongeren en gevestigde waarden.

Hard blijven werken

“Ik ben er van overtuigd dat we met zo’n ploeg de kiezer kunnen overtuigen. Dat kan alleen door verder hard te werken.” vertelt John Kumps. “Dankzij deze formule en de vele realisaties van de voorbije jaren sluiten steeds meer mensen zich bij onze partij aan. Het is positief om te zien dat competente mensen zich politiek willen engageren”.

Ledendemocratie

Het bestuur zal dus bestaan uit: Bodil Bajwa, Marijke Belsack, Virginie Bolly, Erik Casselman, Steven Coppens, Jean Charlier, Eva De Bleeker, Jenny Denayer, Roby Guns, Albert Goudmaeker, Lydia Hoskens, Dirk Jacquet, Chris Joris, John Kumps, Johan Leblicq, Luc Meganck, Luc Michiels, Joris Pijpen, Walter Rondas, Wim Rowies, Caroline Teugels, Claudine Singulé, Els Uytterhoeven, André Vandenput, Tim Vandenput, Philippe Van den Winckel, Annelies Vanderlinden, Marc Vanderlinden, Sabine Vandermotten, Jean-Paul Van Horenbeke en Ineke Vanobbergen.

De leden vaardigen, naast John Kumps als voorzitter, ook Tim Vandenput, Eva De Bleeker en Roby Guns af naar het regiobestuur.

“Met heel dit team gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat Hoeilaart ook de komende jaren een aangename gemeente om wonen blijft. Met moderne infrastructuur en diensten, een sterk sociaal netwerk van mensen en verenigingen, een duurzame mobiliteit en een gemeente met veel groen en ruimte” besluit Kumps.

Categorieën: Nieuws