Heel wat mensen merkten het al. Er worden steeds meer pakjes aan huis gebracht. Gaande van spullen op Amazon, een boek via Bol.com of kleren via Zalando. Het is snel en makkelijk.

Daarom houdt vicepremier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo op donderdag 23 november halt met “Tournée Digitale” van Digital Belgium in Tervuren. Tijdens deze interactieve infoavond over e-commerce komen geïnteresseerde zelfstandig ondernemers meer te weten hoe ze hun bedrijf digitaal laten groeien en aan klanten en omzet kunnen winnen. Dit zal gebeuren aan de hand van lokale voorbeelden en concrete tips.

Deze organisatie van Digital Belgium wordt ondersteund door de vier Open Vld afdelingen uit de Druivenstreek: Huldenberg, Tervuren, Overijse en Hoeilaart.

Op het programma:

19u00 – Ontvangst en verwelkoming door Tim Vandenput

19u30 – Inhoudelijk programma

Vicepremier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo over “De groeikansen door digitalisering”

Workshop met Thierry Geerts (Google Belgium) over “Laat het internet werken voor Hoeilaart, Tervuren, Overijse en Huldenberg”

Workshop met Jorik Rombouts (CEO Rombit) over “Concrete voorbeelden van Internet Of Things toepassingen die vandaag de dag in België beschikbaar zijn”

21u00 receptie

Waar gaat dit door?

GC De Warandepoort
Markt 7B
3080 Tervuren

Categorieën: Nieuws